VT iRepair - шаблон joomla Авто

Пољопривредно газдинство Ристановић


 Органска производња

Пољопривредно газдинство Ристановић ОРГАНСКА ХРАНА ЧАЧАК се од 2000. године бави органском производњом поврћа и воћа, сира и печурки буковача.

Да би здраво хранили своју породицу 6. окт  2000. године прелазимо из града на село.

Временом је проширена производња на хектар поврћа и пола хектара воћа.

2014. год због велике потражње, производња се обимно повећава.


Покренули смо нашу производњу на парцелама које  50 година нису обрађиване. Уз одабир правих семена, старих сорти долазимо до савршених укуса и мириса. 

Наше мишљење је да се земља неможе очистити од пестицида тешких метала ни после 20 год а никако после 2,3 год као што је правило у законима, зато и радимо искључиво на нетакнутим парцелама. 


  Наши циљеви

Здрав начин живота, здрава деца, здрава нација - срећна нација.

Усавршавање квалитета својих производа. 

Поседујемо парцеле које нису деценијама обрађиване и само на таквима производимо поврће, јер сматрамо да само на таквим парцелама се може доћи до правих укуса и мириса и наравно врхунског квалитеа.

Свако семе има своје порекло, декларацију о квалитету, бирамо најбоље сорте семена због што бољег укуса и високог нивоа хранљивих састојака.

Добили смо потврде о квалитету нашег рада од највећих државних институција и института.

Сваком купцу желимо да понудимо на увид сваки документ од семена, начина гајења, хемијских анализа, да би купци били 100% сигурни у оно што купују.

Први у региону Чачка смо кренули са овом производњом, стекли велико искуство и поверење, због тога смо поносни, а још више нам је драго то што су купци презадовољни.