VT iRepair - шаблон joomla Авто

Од 1.марта 2017 год. на нашем газдинству организоваћемо као и сваке године бесплатну едукацију младих за оспособљавање производње органске хране,поврћа воћа и прераде истих.

Едукација младих ће бити бесплатна три дана у седмици, а сви заинтересовани се могу јавити на емаил This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  .

За све људе добре воље из Србије и иностранства који желе да подрже цео пројекат,едукацију младих ,средства за производњу,семена ,разне потребне ствари,прихрану органских биљака,заштиту органских препарата,било чега то могу урадити лично или уплатити на рачун газдинства или донирати у виду органских навдених потребних ствари

ЖИРО РАЧУН 310-6100500004637-80 динарски

Девизни ЕУР 310-613040008038-58

Позивамо све младе људе,који имају времена,жељу за природом,за едукацијом спасоносног посла производње органске хране да се укључе,да скрате своје време на разним електронским уређајима и тиме помогну понајвише себи,стекну неке друге навике,промене своје расположење и утичу позитивно на своје здравље ,прво проведеним временом у природи а касније и започну своју производњу за своје потребе а можда и шире.

Производимо и купујмо органско,здраво и преукусно,домаће са Cрпске земље,произведено принципима наших предака ,сачувајмо здравље наше и здравље наше деце ,пробудимо се и укључимо се на време....!!!

ВАША ОРГАНСКА ХРАНА ЧАЧАК-РИСТАНОВИЋ

П.Газдинство Ристановић Чачак Зоран Ристановић Чачак,

Пријевор ББ 064-17 0 17 33

Едукација ће се обављати на две локације Пријевор Чачак 6 км од центра и Ручићи Г.Милановац 15 км од Г.М